Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ISRAEL – ÎMPLETIREA DINTRE TRADIȚIE ȘI MODERN, PĂMÂNT SFÂNT PENTRU 3 RELIGII MONOTEISTE ALE LUMII

ISRAEL – ÎMPLETIREA DINTRE TRADIȚIE ȘI MODERN, PĂMÂNT SFÂNT PENTRU 3 RELIGII MONOTEISTE ALE LUMII

Program de 7 nopți

Perioada : 4-11.05.2020 / 7 nopți

 

De la locuri evocate de evrei încă dinainte de epoca creștină, la cele mai importante localități din Noul Testament, de la locații religioase ale credinței moderne Ba’ hai la muzee ce rememorează Holocaustul, Israel oferă locuri de meditație și pelerinaj ce acoperă secole întregi din existența omenirii și credința a mai bine de jumătate din populația Terrei.

Aceste lucruri fac ca Israel să fie un loc atât de special și aceste locuri le cuprindem în programul nostru de 7 zile . Pentru ca experiența voastră să fie una completă și complexă, am ales să vă însoțească doamna Gabriela Baddour, unul dintre cei mai buni ghizi de turism din Israel, o persoană erudiță, cu studii complexe, de religie și artă, aservită exclusiv adevărului istoric.

Grupul va fi de maxim 20 de persoane.

 

TARIF  840 EURO / PERSOANĂ

ZIUA 1

Întâlnire în aeroportul din Debrecen și îmbarcare pe zborul spre Tel Aviv. Sosire în aeroportul Ben Gurion din Tel-Aviv. Deplasare spre Ierusalim, Muntele Sion unde vom vizita Foișorul cu Cina cea de Taina, Mormântul Regelui David și Biserica Adormirea Maicii Domnului, Zidul Plângerii. Cină și cazare în orașul Bethleem .

 

ZIUA 2 Bethleem

În prima parte a zilei vizităm Biserica Nașterii Domnului, Biserica Sfânta Ecaterina cu Grota Pruncilor nevinovați, Grota Laptelui . Opțional, prânz oriental la restaurantul Nahil. Câmpul Păstorilor în localitatea Beit-Sahour. Cina în Betleem.

 

ZIUA 3 Ierihon, Marea Moarta

 Plecare ora 8. Ne îndreptăm apoi spre Râul Iordan, locul  Botezului Mântuitorului. Deplasare spre Masada, cetatea construită de Regele Irod. Urcarea cu telefericul la cetate este opțională și costă 18 USD / persoană. Marea Moartă este situată la -430 metri sub nivelul Mării Mediterane are o concentrație de sare de 34 %. Cu multe efecte benefice sănătății. Baie opțională și achiziționarea de produse cosmetice locale. Ne întoarcem în Betleem pentru cină și odihnă.

 

ZIUA 4 Ierusalim

Ne îndreptăm spre Muntele Măslinilor unde vom vizita Biserica Eleon, Tatăl Nostru, Domnul a plâns, Grădina Ghetimani cu Biserica Națiunilor și Mormântul Maicii Domnului. În partea a doua a zilei vom parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Vom vizita Biserica Învierii cu Golgota, Piatra Mirungerii și Sfântul Mormânt. De asemenea vom vizita toate Paraclisele și locul Aflării Sfintei Cruci. Cina în Betleem.

 

Ziua 5 Nazareth, Marea Galileii

Plecare ora 6:00 spre Haifa. Grădinile persane Bâha’i. Nazareth. Vom vizita Biserica Buna Vestire și Izvorul Maicii Domnului. Cana Galileii cu Biserica ”Schimbării apei în vin”. Muntele Fericirilor, locul în care a predicat Iisus Hristos “Predica de pe Munte”, cu vedere spre Marea Galileii, Tabgha, locul Înmulțirii pâinilor și a peștilor. Opțional și în funcție de vreme, plimbare cu barca pe Marea Galileii. Cina și cazare în Betleem.

 

ZIUA 6

Vom vizita Museul Holocaustului Yad Vashem. Ein Karem, patria Sfântului Ioan Botezătorul. Vom vizita locul nașterii Sf Ioan Botezătorul și Biserica Vizitării unde a avut loc întâlnirea dintre Maica Domnului și Verișoara Sa Elisabeta, Biserica Dreptul și Bătrânul Simion din cartierul Katamon din Ierusalim.

 

ZIUA 7 Cesareea -  Tel Aviv –Jaffa

Ne îndreptăm către Cesareea, unde vizităm viaductul roman. Intrarea în situl arheologic este opțională și costă 13 USD / persoana. Pe malul Mării Mediterane vom vizita Biserica Sf.Arhangheli Mihail și Gavril situată deasupra ruinelor lui Simon Tăbăcarul. Fântâna Zodiac și Podul Dorințelor. Baie opțională în Marea Mediterană. Vom vizita renumitul suk / piață Carmel, o piață de legume, fructe, delicatese orientale, diverse creme produse în Israel.

 

ZIUA 8

Mic dejun. Deplasare spre aeroport.

 

Tariful include :

·         Loc de cazare în cameră dublă.

·         Zbor Debrecen – Tel Aviv – Debrecen

·         Ghid de turism local, acreditat, vorbitor de limba română.

·         Însoțitor din partea agenției de turism.

·         Sistem de ghidaj audio, cu căști

·         Cazare 7 nopți în hotel clasificat la 3***

·         Demipensiune, mic dejun și cină în sistem bufet pe toată perioada excursiei

·         Transport cu autocar modern

·         Taxele de intrare la toate punctele din program, cu excepția celor opționale.

Tariful nu include :

·         Bagaj de cală sau bagaj de mână suplimentar.

·         Asigurările medicale de căltorie și storno

·         Bacșișul pentru ghid și șofer ( 42$ / persoană )

·         Supliment pentru camera singla 290 euro / persoană

 

Modalitate de plata:

·         50% la înscriere

·         50% până cu 35 zile înainte de plecare

 

 

Alte detalii la telefon 0747089508 sau e-mail office@simbotours.ro