Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BENITSES BAY VIEW


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Înconjurat de verdeaţă luxuriantă, Hotelul Benitses este situat la 800 de metri de plajă şi la doar 600 de metri de Palatul Achilleion. A/C available in each room - free Shuttle from hotel to the beach - free

Localizare:

Benitses Bay View se afla in regiunea Gastouri, la 8 km de centrul orasului Corfu, la 7 km fata de Aeroportul International Ioannis Kapodistrias, la 9 km de portul din Corfu. Nu foarte departe, respectiv la 400 m fata de hotel exista cafenele, restaurante, supermarket-uri si magazine de suveniruri. In statia de autobuz din apropierea hotelului, opresc la intervale regulate autobuze, dar numai in lunile de vara.

Facilitati hotel:

Hotelul Benitses Bay View combina cu succes frumusetea peisajelor, amabilitatea si ospitalitatea corfiana cu servicii de 3 stele, punand la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele  facilitati: receptie 24 h, parcare, internet Wi-Fi, seif, gradina, cafenea, restaurant, bar, piscina si teren de tenis.

Facilitati camere:

Camerele hotelului sunt confortabile, amenajate modern si ofera vedere la mare sau la gradina. Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, telefon, internet Wi-Fi, TV si canale prin satelit, uscator de par, frigider si balcon.

Facilitati

Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Restaurant
Parcare
Piscină exterioară
Recepție 24h