Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRYSTAL NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA KEMER

de la
2083  1738 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.09.2024 - 16.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.crystalhotels.com.tr

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Beldibi la 25 km de Antalya, 17 km de Kemer si la 35 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Numarul total de camere este de 560 situate in cladirea principala, zona de gradina si in vile. In functie de tipul de cazare exista servicii de masa diferite numit Privileged Life.

Privileged Life standard:
Mini bar cu bauturi alcoolice si nealcoolice realimentat zilnic, cos cu fructe in fiecare camera, 24 ore room service cu taxa suplimentara, halate de baie si papuci, set de ceai si cafea, Wi-Fi internet, restaurante A' La Carte cu taxa suplimentara. Oaspetii cazati in urmatoarele tipuri de camere beneficiaza de acest concept: Main si Garden camere standard: 215 (33mp, un dormitor, o baie, max 3 pax), 45 camere Superior (33mp, cea mai mare parte cu vedere la mare, un dormitor, o baie si terasa cu vedere la mare, gradina sau piscina, max 3 pax), 94 camere Family (51mp, doua dormitoare, o baie, cu vedere la mare, gradina sau piscina, max 4 pax).
Privileged Life VIP 2 Concept: mini-bar, toate bauturile exclusive locale si straine, turn down service, o data pe saptamana gratuitate la restaurantele A' La Carte, room service 07.00-00.00 gratuit, serviciu de spalatorie si curatatorie incaltaminte, set camera Bulgari, halate de baie si papuci, diferite tipuri de fructe, flori, prajiturele, ziare, ceainic si set de cafea, aparat espresso, DVD si CD-uri, internet WI-FI. Oaspetii cazati in urmatoarele tipuri de camere beneficiaza de acest concept: Lagoon Beach Front Villas (8) (42 mp, un dormitor, o baie, o canapea extensibila si terase, max 3 pax), Garden (46) si Lagoon (50) Villlas - zona doar pentru adulti - (42 mp, un dormitor, o baie, 2 canapele extensibile, o terasa si vedere la gradina sau piscina, max 3 pax), Lagoon Family Suits 18 - (65mp, doua dormitoare cu terasa, doua bai, piscina sau vedere la gradina, max 4 pax), Lagoon Deluxe Suits 40 - (56mp, un dormitor cu terasa, o camera de zi cu terasa, mini bucatarie, o baie, vedere la mare, la piscina sau la gradina, max 3 pax).
Privileged Life VIP 1 Concept: Transfer privat de la si la aeroport, C/in special, acces la restaurantul A'La Carte si barul de pe ponton pentru 24 de ore, mini-bar - toate bauturile exclusive locale si straine, turn down service, gratuitate o data pe saptamana la restaurantele A'La Carte, room service pentru 24 ore gratuit, serviciu de spalatorie si curatatorie incaltaminte, set camera Bulgari, halate de baie si papuci, diferite tipuri de fructe, flori, prajiturele, ziare, se ceainic, ceai si cafea, masina de espresso, DVD-uri si CD-uri, internet Wi-Fi. Oaspetii cazati in urmatoarele tipuri de camere beneficiaza de acest concept: Deluxe Beachfront Suits 6 - (86mp, un dormitor, o camera de zi, o baie, terasa mare, vedere la piscina, max 3+1pax), Lagoon Luxury Villas 11 – (86mp, doua dormitoare, doua bai, un living, terasa mare, vedere la piscina sau gradina, max 4 pax), Lagoon Deluxe Family Suits 18 (90mp, doua dormitoare cu terasa, living cu terasa, doua bai, vedere la piscina sau la gradina, max 5+1pax).
Privileged Life Top Concept VIP: Transfer privat de la si la aeroport, C/in special, acces la restaurantul A'La Carte si barul de pe ponton pentru 24 de ore, ponton si pavilion privat pe acesta, servire pe ponton, minibar in pavilion, rezervare de locuri speciale in toate restaurantele din complexul hotelier, cabina dressing pe ponton, piscina privata in aer liber cu jacuzzi, mini bar variat, diferite fructe, nuci, ciocolata, prajiturele si rahat, toate bauturile exclusive locale si straine, turn down service, room service 24 ore gratuit, serviciu de spalatorie si curatatorie pantofi, camera set Bulgari, halate de baie si papuci, ziare, ceainic, seturi de ceai si cafea, masina de espresso, DVD si colectie de CD, internet WI-FI, sistem Surround Villas, sistem de voce pentru dispozitive Apple si Samsung. Oaspetii cazati in urmatoarele tipuri de camere beneficiaza de acest concept: Grand Deluxe Beachfront Suits 2 - (129mp, situat pe plaja, doua dormitoare, dressing, living si dining, bucatarie, doua bai si doua terase mari, serviciu de majordom, vedere la mare sau la piscina, max 5+1pax), Royal Dublex Beach Front Villas 6 - (152mp, situate pe plaja, vila cu 2 etaje, cu doua dormitoare, doua bai si doua terase la etajul al doilea; living si spatiu de luat masa, bucatarie, un dormitor cu baie, doua terase la primul etaj, servicii speciale cu majordom, vedere la mare sau la piscina, max 5+1pax), Villa Nirvana 1 - (400mp, situata pe plaja, vila cu 2 etaje; doua dormitoare, doua bai, dressing, doua terase la etajul 2, iar la primul etaj doua dormitoare, doua bai, dressing, camera de zi si spatiu de luat masa, bucatarie, terase, serviciu de majordom, piscina privata, baie de aburi, baie turceasca si sauna, max 5+1pax) .

Servicii:
Privileged Life - 24 de ore mancare si bauturi – tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dimineata si dupa-amiaza, cina, gustari noaptea tarziu, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale si standard de import, inghetata, sucuri de fructe proaspete in Natural bar, patiserie. Nu sunt incluse: bauturile de import, cum ar fi whisky si coniacul vechi, sampanii importate, bauturi imbuteliate, vinuri speciale vechi, Restaurante A'La Carte cu rezervare in avans (copii sub 7 ani nu au acces), trabucuri, room service de la ora 07.00 - 00.00.

Facilitati:
restaurant principal tip bufet, opt restaurante A'La Carte: Mermaid (pescaresc), La Serenata (mediteraneana), Ginger (Far east), El Parador (mexican), Bosphorus Ottoman (turcesc), Pravda (rusesc), Welldone (Stake House), Exclusive A' La Carte in zona privata, baruri in intregul complex hotelier, Disco Club. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie si curatatorie, telefon, fax, colt de internet si jocuri pe calculator, salon de coafura, centru comercial, rent a car. Internet Wi-Fi de pana la 56Kbps este gratuit.

Plaja:
Plaja privata, nisip si pietris, sezlonguri, umbrele de soare, prosoape de plaja gratuite. Pavilioane private sunt contra cost.

Sport si divertisment:
Exista 14 piscine in aer liber si de interior pentru adulti si copii, (piscina principala este cu apa de mare), Aqua Park pentru adulti si copii, centru de fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, gimnastica, terenuri de tenis, volei, baschet, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, masaj, centru SPA, scoala de scufundari, nocturna pentru terenurile de tenis si echipamente, bowling si biliard.
Programe de divertisment in timpul zilei, concursuri, spectacole seara. Mini club pentru copii (4-12 ani) si programe speciale, animatie.