Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Diamond Beach Hotel & Spa 5* este localizat pe coasta Marii Mediterane, la 53 de km de Aeroportul International Antalya.

FACILITATI

Plaja si Piscina: Plaja privata - 250 metri. Piscine: piscina principala (690 m3, 140 cm adancime), piscina pentru copii, piscina pentru relaxare, piscia cu tobogane, piscina interioara.
Club pentru Copii: loc de joaca si echipa de animatie.
Hamam & Spa: sauna, jacuzzi, bai turcesti, tratamente faciale si corporale.
Divertisment: echipa de animatie. Competitii, aerobic in apa, spectacole, teatru, jocuri, sporturi acvatice, dans, muzica, diferite activitati zilnic.
Sala de evenimente si conferinte.

RESTAURANT

Restaurantul principal este de tip bufet, cu preparate internationale. Mai sunt doua restaurante cu meniu a la carte, unul cu specific otoman, iar celalalt u specific mediteranean. Exista un restaurant cu gustari si o cofetarie.
Baruri: Lobby Bar, Cocktail Bar, Pool Bar, Disco Bar

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, A.C., televizor, WiFi, minibar, seif, telefon, ceai si cafea si baie dotata cu dus/cada si uscator de par.

STANDARD ROOM (28 m2)
FAMILY ROOM (54 m2)
DISABLED ROOM (28 m2)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.