Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

KAMELYA COLLECTION FULYA HOTEL

de la
1591  1198 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Side (Antalya), această proprietate de 5 stele dispune de o zonă de plajă privată, piscină interioară și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Kamelya Collection Fulya Hotel includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră dispune de minibar și cană pentru preparare apă caldă. Camerele luminoase de la Kamelya Collection Fulya Hotel sunt dotate cu mochetă, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Kamelya Collection Fulya Hotel au zonă de relaxare. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Kamelya Collection Fulya Hotel oaspeții au la dispoziție 5 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria italiană, precum și preparate pescărești așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă manichiură & pedichiură, coafor, tratamente faciale pentru toate tipurile de ten și tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție. Kamelya Collection Fulya Hotel dispune de aqua park, ceea ce oferă un plus de amuzament copiilor, dar și adulților.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Kamelya Collection Fulya Hotel, amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, tenis de masă, sau bowling. Nu lipsesc nici opțiunile de minigolf sau camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Kamelya Collection Fulya Hotel organizează spectacole cu muzică live, discotecă, seri de proiecție film și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există karaoke sau cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Kamelya Collection Fulya Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Kamelya Collection Fulya Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje, un seif și Tv în spațiile comune. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Kamelya Collection Fulya Hotel dispune de plajă privată.

Kamelya Collection Fulya Hotel se află la 7,1 km de Side și la 48 km de Aeroportul Antalya. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Kamelya Collection Fulya Hotel sunt: Portul Side - 7,0 km, Side Museum - 7,0 km, Side Amphitheatre - 7,1 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Turkuaz Turkish Restaurant - Bucătărie: turcească, Meniu: Bufet și à la carte
La Perla Italian Restaurant - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte
China Town Chinese Restaurant - Bucătărie: chinezească, Meniu: à la carte
Azteca Mexican Restaurant - Bucătărie: mexicană, Meniu: à la carte
Yengec Restaurant - Bucătărie: fructe de mare, Meniu: à la carte
Restaurant 6 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Fitness
Lift
Schimb valutar
Minibar
Golf
Teren de tenis
Cafenea
Darts
Umbrele de soare
Club pentru copii
Magazine
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Închirieri biciclete - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Zonă pentru fumători
Magazin de suveniruri
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Aqua Aerobic
Aerobic
Bar pe plajă
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Vedere la piscină
Plajă - la 50 m
Bar la piscină
Minigolf
Piscină interioară
Cadă cu hidromasaj
Halat de baie, papuci
Manichiură & pedichiură - cu plata
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Coafor - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Tv în spațiile comune
Lounge SPA
Tobogan cu apă
Saună
Meniu pentru copii
Accesibil cu scaunul cu rotile
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Parcare la proprietate
Bowling - cu plata
Tratamente faciale - cu plata
Concierge
Seri cu cină tematică
Mochetă
Discotecă
Chiuvetă joasă de baie
Închiriere echipament tenis - cu plata
Proiecție film
Tenis de câmp
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
7 restaurante
7 baruri
AQUA PARK
Snack Bar

Locatie