Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
847 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Kleopatra Dreams Beach este un complex de 4 stele care se află pe malul mării, în Alanya (Antalya), și oferă plajă privată, piscină în aer liber și piscină interioară. Facilitățile de la Kleopatra Dreams Beach includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 195 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele luminoase de la Kleopatra Dreams Beach sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Kleopatra Dreams Beach oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare sau se pot relaxa la masaj. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de înfrumusețare și o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și piscină exterioară unde oaspeții se pot relaxa și bronza în voie. Piscina exterioară este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Kleopatra Dreams Beach amatorii de divertisment pot juca biliard sau tenis de masă. Seara, Kleopatra Dreams Beach organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor cu canale prin satelit. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de schimb valutar.

Kleopatra Dreams Beach dispune de plajă privată cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă gratuite.

Kleopatra Dreams Beach se află la 1,5 km de Orașul Alanya și la 41 km de Aeroportul Gazipasa. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: bufet

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Gazipasa - 41 km

Plaje în vecinătate
Kleopatra Beach - 50 m

Puncte de interes
Orașul Alanya (centru) - 1,5 km

Facilitati

Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
Tenis de masă - cu plata
Călcătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Wi-Fi camere gratuit
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Divertisment de seară
Plajă
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Piscină interioară (deschisă în sezon)
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă privată
2 baruri
Bar pe plajă
Sală de fitness
Mic dejun tip bufet
Plajă - la 50 m
Muzică/ spectacole live
Tv în spațiile comune
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Tratamente faciale - cu plata

Locatie