Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYA WORLD IMPERIAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Kemer, la 25 km de Antalya si la 400 m de plaja. Hotelul are piscina in aer liber si este situat la 200 m de Beldibi Beach Park. Localizare Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 25 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de Manavgat. Facilitati hotel Hotelul ofera turistiilor un restaurant principal, lobby bar, pool bar, restaurant a la carte, centru Spa, piscina exterioara, piscina interioara, spalatorie, servicii medicale. Facilitati camere Camerele au urmatoarele dotari: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon. Plaja Plaja este la 400 m de proprietate, sezlongurile si umbrelele sunt la cerere, in functie de disponibilitate. Sport si agrement Alte activitati disponibile la hotel sunt: volei pe plaja, tenis de masa, sah si program de aerobic.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Kemer, la 25 km de aeroportul din Antalya si la 7 km de Manavgat.

Facilitati hotel

Hotelul ofera turistiilor un restaurant principal, lobby bar, pool bar, restaurant  a la carte, centru Spa, piscina exterioara, piscina interioara, spalatorie, servicii medicale.

Facilitati camere

Camerele au urmatoarele dotari: baie cu dus, uscator de par, aer conditionat, televizor, telefon.

Plaja

Plaja este la 400 m de proprietate, sezlongurile si umbrelele sunt la cerere, in functie de disponibilitate.

Sport si agrement

Alte activitati disponibile la hotel sunt: volei pe plaja, tenis de masa, sah si program de aerobic.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )