Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MAYA WORLD PARK BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare Maya World Belek deschis in 2014, se află în apropiere de centrul orașului Belek și se întinde pe o suprafață de 12.000 mp. la doar 20 km distanta fata de aeroportul din Antalya. Facilitati hotel Facilități gratuite Acces Wi-Fi în spațiile comune și în camere, tenis de masă, teren de tenis, volei pe plajă, saună, hamam, jacuzzi, sală de fitness, karaoke, activitati sportive, darts, jocuri de societate, program de animații, muzica live. Restaurante si baruri Restaurant principal tip bufet, Snack Restaurant; Restaurant a la carte cu specific (necesită rezervare în prealabil): italian, turcesc, pescăresc. Baruri: Lobby Bar, Snack Bar, Pool Bar, Beach Bar, Disco Bar, Service Bar. Acces la plajă proprie cu nisip Piscină exterioară pentru adulți și copii Aqua Park cu 2 tobogane Șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă cât şi la piscină. Facilitati camera Baie cu cadă / duș, uscător de păr, halate și papuci de baie, produse de igienă, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, balcon.

Localizare

Maya World Belek deschis in 2014, se află în apropiere de centrul orașului Belek și se întinde pe o suprafață de 12.000 mp. la doar 20 km distanta fata de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Facilități gratuite
Acces Wi-Fi în spațiile comune și în camere, tenis de masă, teren de tenis, volei pe plajă, saună, hamam, jacuzzi, sală de fitness, karaoke, activitati sportive, darts, jocuri de societate, program de animații, muzica live.

Restaurante si baruri
Restaurant principal tip bufet, Snack Restaurant;
Restaurant a la carte cu specific (necesită rezervare în prealabil): italian, turcesc, pescăresc.
Baruri: Lobby Bar, Snack Bar, Pool Bar, Beach Bar, Disco Bar, Service Bar.

Acces la plajă proprie cu nisip
Piscină exterioară pentru adulți și copii
Aqua Park cu 2 tobogane
Șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite atât la plajă cât şi la piscină.

Facilitati camera

Dotări camere:
Baie cu cadă / duș, uscător de păr, halate și papuci de baie, produse de igienă, aer condiționat, seif, mini-bar, TV, telefon, acces internet Wi-Fi, balcon.