Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TAC PREMIER HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Tac Premier Hotel & Spa 4* este localizat la 50 metri de renumita plaja Cleopatra, in Alanya. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gazipasa-Alanya, la aproximativ 43 de km distanta.

FACILITATI

Plaja & Piscine: Zona de plaja privata - plaja Cleopatra. Piscine exterioare pentru adulti si copii. Piscina interioara.
Spa & Turkish Bath: sauna, masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare, cosmetica. Sala de fitness.
Sala de conferinte - 70 de locui, tabla, sistem de sonorizare, internet, imprimanta.
Divertisment: echipa de animatie - animatie pentru copii (kids club), activitati sportive si de recreere, spectacole, discoteca, petreceri, concursuri si muzica live.

RESTAURANT

Restaurant - bufet - meiu cu specific local si international
Baruri: Lobby Bar, Pool Bar, Terrace Bar

CAMERE

Fiecare camera pune la dispozitie: balcon, A.C., T.V., minibar, WiFi, seif, aparat pentru cafea si ceai, baie cu dus si uscator de par.

STANDARD ROOM (19 - 23 m2)
FAMILY ROOM (40 - 55 m2)

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.