Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belmare Hotel

de la
1455  657 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 21.09.2024 - 28.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Kusadasi, această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, 2 piscine în aer liber, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Belmare Hotel includ și sală de fitness. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 91 camere. Camerele de la Belmare Hotel au în dotare aer condiționat și Tv. Unele camere au balcon, cu vedere la piscină, unde oaspeții se pot relaxa în voie. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Belmare Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride, precum și 2 piscine exterioare cu tobogane cu apă, pentru cei dornici de distracție. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Belmare Hotel amatorii de divertisment pot juca darts sau tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru depozitarea bagajelor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost. Belmare Hotel asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Belmare Hotel se află la 5 km de Orașul Kusadasi și la 75 km de Aeroportul Izmir.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Puncte de interes
Orașul Kusadasi - 5 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Izmir - 75 km

Plaje în vecinătate
Plajă cu nisip amenajată - 600 m

Facilitati

Bar
Restaurant
Fitness
Darts
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Plajă publică
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Tenis de masă
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de fitness
Transfer la plajă gratuit
Vedere la piscină
Bar la piscină
Piscină interioară
Saună
Baie turcească
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tobogane cu apă
2 piscine exterioare
2 tobogane cu apă
Asistență medicală
Plajă - la 600 m