Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Palazzo Murat


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: in centrul orăselului Positano, la 250 de metri de plajă.

Facilitati hotel: receptie 24h, bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, seif, lounge/cameră cu TV comună, piscina, bar la piscină, restaurant, bar, snack bar, cafenea, cameră de jocuri, terasă, grădină, Wi-Fi gratuit in zonele publice.

Facilitati contra cost: bilete la atracții sau spectacole, curs de gătit, facilităti de sporturi nautice (la unitatea de cazare), snorkelling, scufundări, drumetii, caiac, inchirieri biciclete, windsurfing, pescuit, babysitting/servicii pentru copii, spa și centru de wellness, serviciu de călcătorie, curătătorie chimică, spălătorie, fax/copiator, săli de conferintă si petreceri, parcare.

Facilitati cameră twin: pat matrimonial sau twin, baie proprie, cadă sau dus, bideu, articole de toaletă gratuite, uscător de păr, aer conditionat, seif (contra cost), telefon, TV cu ecran plat, canale prin satelit, canale cu plată, minibar (contra cost).