Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Century Resort Hotel

de la
1121  652 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.09.2024 - 24.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Acharavi (Corfu), la 900 m de plaja Acharavi, Century Resort Hotel este o proprietate de 4 stele care oferă o piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare și unități de cazare cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 82 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la grădină sau la piscină. Fiecare cameră dispune de mașină pentru preparare cafea sau ceai și fierbător Camerele de la Century Resort Hotel sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Century Resort Hotel au zonă de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Century Resort Hotel oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Preparate din bucătăria grecească și internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 2 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Century Resort Hotel amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă.

Century Resort Hotel este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Century Resort Hotel oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif.

Century Resort Hotel are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Century Resort Hotel se află la 35 km de Orașul Corfu și la 22 km de Aeroportul Internaţional Corfu. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Century Resort Hotel sunt: Portul Esperii - 9,4 km, Mănăstirea Theotokos - 17,0 km, Parcul Naţional Butrint - 18,0 km.


Restaurante:
Kumquat Restaurant - Bucătărie: grecească, internaţională, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Restaurant
Darts
Biliard
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Mașină de cafea
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
2 baruri
Plajă - la 900 m
Mic dejun tip bufet
Vedere la piscină
Bar la piscină
Vedere la grădină
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Chicinetă
Birou

Locatie