Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL GRAND LEONIKI RESIDENCE

de la
1371  1171 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Leoniki Residence este o alegere de cazare confortabilă, gândită pentru a oferi o experiență autentică într-un stil de sat cretan. Construit în anul 1995 și supus unei renovări în anul 2017, acest hotel oferă o atmosferă primitoare, încadrată într-un complex de clădiri mici care reflectă farmecul tradițional al satului cretan.
Descriere hotel
Grand Leoniki Residence este o alegere de cazare confortabilă, gândită pentru a oferi o experiență autentică într-un stil de sat cretan.
Construit în anul 1995 și supus unei renovări în anul 2017, acest hotel oferă o atmosferă primitoare, încadrată într-un complex de clădiri mici care reflectă farmecul tradițional al satului cretan.
Localizare
Amplasat în Platanias, hotelul se găsește la aproximativ 700 de metri de plajă, la 6 km de Rethymno și la 50 km de Chania.
Orașul Rethimnon și portul său sunt la 3 km distanță, în timp ce Aeroportul Internațional Heraklion se află la o oră de condus de Grand Leoniki Residence.
Facilități hotel
Hotelul oferă o gamă variată de facilități, printre care se numără magazinul "SunStores", mini-marketul/gift shop-ul "Agreco Farm", servicii de curățătorie uscată, saună, masaj, hamam, asistență medicală, spațiu de parcare, serviciu de cameră, piscină cu apă dulce, conexiune Wi-Fi în zonele publice, piscină interioară, recepție deschisă non-stop, stație de autobuz, colț internet și un mini-market.
Facilități camere
Camerele au un aspect modern si sunt dotate cu balcon/terasa, televizor, CD player, aer conditionat, frigider, seif, mini bucatarie, masa si fier de calcat, cuptor cu microunde, toaster, uscator de par.

Locatie