Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Grand Holiday Resort oferă servicii la cele mai înalte standarde pentru o vacanță de neuitat în insula Creta.

Localizare

Resortul este amplasat într-o locație privilegiată, fiind situat în apropiere de orașul cosmopolit Heraklion, capitala insulei. Hotelul este situat la 25 km est de Aeroportul Internaţional din Heraklion şi la 2.5 km de Hersonissos, pe coasta de nord a Insulei Creta. Staţia de autobuz se află la 30 m de hotel. Hotelul a fost construit în anul 2001, iar ultima renovare a avut loc în 2016.

Plaja

Plaja publică se află la o distanță de 300 m de hotel. Tariful pentru 2 șezlonguri și o umbrelă este de 9 euro/zi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispoziția turiștilor TV corner, magazin de bijuterii, mini-market, cameră de bridge, rent-a-car, internet wi-fi (3 euro/zi), biserică, seif (30 euro/săptămână), parcare, serviciu de spălătorie, centru welness, 4 piscine, sală de jocuri, restaurant principal, restaurant à-la-carte, pizzerie, lobby bar, bar de vinuri, bar la piscină, servicii de curățătorie, piscină interioară încălzită. Pentru relaxare și divertisment hotelul oferă tenis de câmp, volei pe plajă, mini-fotbal, tenis de masă, biliard şi șah. De asemenea hotelul oferă un water park cu 5 tobogane atât pentru adulți cât și pentru copii.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camera dotate cu baie, AC, telefon, frigider, TV prin satelit, uscător de păr şi seif.

Facilitati copii

Pentru copii, hotelul oferă bar, piscină exterioară, sală de jocuri, secțiune în piscina exterioară pentru bebeluși, Mini Club (4-12 ani), meniu special în restaurant.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sporturi
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet

Locatie