Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Meropi Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Meropi Hotel and Apartments 4* este situat intr-un loc linistit din Malia, destinat odihnei pentru cupluri si familii. La doar 200 m de hotel este una dintre cele mai frumoase plaje de pe insula. Hotelul este situat in golful Malia, la numai 32 km de Aeroportul International N. Kazantzakis din Heraklion si la numai 35 km de portul Heraklion.

FACILITATI
Plaja: hotelul se afla la 200 m de plaja.
Piscine: 2 piscine pentru copii (alipite piscinelor pentru adulti)
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: Meropi Aqua (tobogane cu apa), biliard, air hockey, tratamente si terapii distinctive de intinerire la mini-spa, sauna, masaje, tratamente faciale.
Divertisment pentru copii: mini club, loc de joaca, mini disco, mini cinema, seara de jocuri in familie.
Parcare gratuita.

RESTAURANT
Meropi Hotel and Apartments este gata sa va uimeasca cu arome delicioase si sa va conduca intr-o calatorie de experienta culturala nelimitata. Bucatarul-sef al hotelului pregateste zilnic mancaruri tentante din bucataria mediteraneana si internationala. In restaurantul principal se servesc micul dejun si pranzul tip bufet.In barul de langa piscina oaspetii pot savura bauturi racoritoare, bauturi alcoolice si cocktailuri de semnatura facute manual. Snack-barul din Meropi Aqua Park are scopul de a facilita relaxarea oaspetilor si de a oferi bauturi racoritoare, cocktail-uri si cafele. Meniul poate satisface toate gusturile si poate fi servit chiar si langa sezlong. In patiseria Brown Sugar se gasesc cele mai proaspete dulciuri intr-o mare varietate.

CAMERE
Hotelul are un complex de 125 camere si apartamente, inconjurate de verdeata, iarba si palmieri, ceea ce il face un hotel de familie si ecologic. Toate camerele hotelului au internet fara fir, TV cu ecran plat, televiziune prin satelit, cada/dus, uscator de par, articole de toaleta, balcon/terasa mobilata, aer conditionat, telefon, mini-frigider, seif.
ONE BEDROOM APARTMENT (40-50 mp) - capacitate 4 persoane, 1 pat dublu/2 paturi de o persoana si 2 canapele extensibile
ONE BEDROOM FAMILY ROOM (40-50 mp) - capacitate 4 persoane, pat dublu si 2 canapele extensibile
SUPERIOR DOUBLE ROOM (18-22 mp) - capacitate 2 persoane, pat dublu
SUPERIOR DOUBLE ROOM WITH PRIVATE POOL (18-22 mp) - capacitate 2 persoane, pat dublu, piscina privata
SUPERIOR JUNIOR SUITES (SPLIT LEVEL) WITH PRIVATE POOL (20-26 mp) - capacitate 3 persoane, pat dublu si canapea extensibila, piscina privata
GRAND SUITE WITH PRIVATE POOL (50 mp) - capacitate 4 persoane, pat dublu si 2 canapele extensibile, piscina privata

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.