Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Millennium Place Barsha Heights


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dry Hotel



LOCALIZARE
Millennium Place Barsha Heights se afla dupa colt de Mall of the Emirates, aproape de plaja Jumeirah. Aeroportul International Dubai este la doar 25 km distanta. Insa, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Al Maktoum (22 km).


FACILITATI
Servicii receptie 24/24
Concierge
Servicii curatatorie/spalatorie (contra-cost)
Servicii ,, rent a car in receptie (contra-cost)
Valet parcare
Birou schimb valutar
Salon infrumusetare (contra-cost)
Piscina
Sala fitness (costuri variabile in functie de pachet cazare)
Centru SPA: sala masaj/ tratamente corporale.
Club pentru copii: sala de joaca, animatori, activitati art&craft. (costuri variabile in functie de pachet cazare)
Sala conferinte
Servicii business: acces copiator, fax, imprimanta, etc. (contra-cost)


CAMERE
Exista urmatoarele tipuri de camera:
SUPERIOR ROOM - cu vedere la oras. Camera are paturi Twin/ Double, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 23 mp.
DELUXE ROOM - cu vedere la oras. Camera are paturi Twin/ Double, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 30 mp.
DELUXE SKY ROOM - cu vedere partiala la mare. Camera are paturi Twin/ Double, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 30 mp.
PREMIUM ROOM - cu vedere la oras. Camera are paturi Twin/ Double, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 34 mp.
PREMIUM SKY ROOM - cu vedere partiala la mare/ oras. Camera are paturi Twin/ Double, zona relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 34 mp.
DELUXE ONE BEDROOM SUITE - cu vedere partiala la mare. Apartamentul are living cu zona pentru servit masa si dormitor cu pat matrimonial. Baia este echipata complet. Suprafata: 72 mp.
DELUXE ONE SKY BEDROOM SUITE - cu vedere partiala la mare. Apartamentul are living cu zona pentru servit masa si dormitor cu pat matrimonial. Baia este echipata complet. Suprafata: 80 mp.
TWO BEDROOM SUITE - cu vedere partiala la mare. Apartamentul are living cu zona pentru servit masa si 2 dormitoare cu pat matrimonial/ Twin. Baia este echipata complet. Exista jacuzzi privat in camera. Suprafata: 144 mp.
FAMILY ROOM - cu vedere la oras. Camera are 2 dormitoare interconectate. Exista pat Twin si pat matrimonial. Baia este echipata complet. Suprafata: 72 mp.
TWO BEDROOM FAMILY SUITE - cu vedere partiala la mare. Apartamentul are 2 dormitoare cu pat matrimonial/ Twin, living cu zona de relaxare si baie complet echipata. Suprafata: 80 mp.
Toate camerele au: acces Wi-Fi gratuit, voice mail, seif, TV, mini-bar, aparat ceai/cafea.
In functie de tipul de camera ales se permite accesul gratuit la: sala de fitness, salonul de infrumusetare si la clubul pentru copii.


RESTAURANT
Hotelul are urmatoarele baruri/restaurante:
RESTAURANT: The M One, The M Two Daily Dining Restaurant, Twenty9 Restaurant.
BAR: Level Social Lobby Lounge, Splash, Twenty9 Cafe.
Se pot servi 3 mese principale si gustari pe timpul zilei.
Meniu international/traditional.
Servicii room-service 24/24. (costuri variabile in functie de pachet cazare)

Locatie