Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ammon Garden se afla la 100 m de plaja publica cu Blue Flags si la doar 200 m de centrul statiunii Pefkohori.Localizare
Hotelul Ammon Garden se afla la 100 m de plaja publica premiata cu Blue Flag si la doar 200 m de centrul statiunii Pefkochori.

Facilitati camere
Hotelul este compus din 27 de camere, fiecare camera dispunand de TV, telefon, aer conditionat (gratuit), baie, uscator de par, frigider, balcon/terasa cu vedere la gradina sau la piscina.

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, bar, bar la piscina ce ofera o varietate de cafele si bauturi racoritoare, salon pentru mic dejun, piscina exterioara cu sezloguri si umbrele (gratuite, in baza unui consum de bauturi de la bar), gradina, seif la receptie (contra cost, 2 euro/zi), servicii fax/copiere (contra cost), internet Wi-Fi in zonele publice (gratuit), chicineta (nu pentru gatit). Nu este permis accesul cu animale de companie.

Facilitati

Piscina exterioara
Seif

Locatie