Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Theo Bungalows


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Theo Bungalows 3* este un loc perfect pentru toți cei care caută o vacanță de vară pentru relaxare, departe de plajele aglomerate din Halkidiki. Hotelul este situat pe brațul Kassandra din Halkidiki, la 300 m de statiunea Kriopigi, intr-o mica padure de pini. Localizare
Hotelul Theo Bungalows 3* este situat pe brațul Kassandra din Halkidiki, la 300 m de statiunea Kriopigi, intr-o mica padure de pini. Hotelul se află la o distanță de 600 de metri de plajă. Distanța până la cel mai apropiat aeroport este de 90 km. Plaja: Plaja publică cu nisip și pietricele se află la 600 m de hotel. Hotelul pune la dispoziția turiștilor shuttle bus până la plajă, gratuit.

Facilitati

Hotelul pune la dispoziția turiștilor recepție, piscină exterioară, bar la piscină, salon pentru mic dejun, acces Wi-Fi gratuit la recepție și piscină, servicii fax/copiere, parcare, seif la recepție (gratuit).