Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii Le Jardin Aqua Park Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE

Hotelul se afla la numai 2 minute de plaja, este renovat si se bucura de o pitoreasca gradina cu vedere la Marea Rosie, la 12.4 mile de aeroportul international Hurghada si 6.2 mile de El Gouna.

FACILITATI

Hotelul dispune de 120 de camere, 2 piscine, plaja privata , 2 restaurante a la carte, gradina, sezlonguri si umbrele la plaja, sporturi acvatice inclusiv scufundari, snorkeling si windsurfing, centru SPA/Welness inclusiv sauna, masaj, fitness, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii cu tobogane, restaurant principal.

CAMERE

Toate camerele sunt echipate cu: minibar, baie cu dus si uscator de par, vedere la gradina, seif, birou, canapea, terasa/balcon, TV cu ecran plat prin satelit, aer conditionat.

RESTAURANT

Hotelul are un restaurant principal pentru mesele bufet si 2 restaurante a la carte pentru cina (italian si asiatic), lobby bar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.