Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEA GARDEN HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sea Garden a fost înfiintat in anul 2000 fiind situat aproape de centrul orasului Hurghada, avand vedere spre faimosul bulevard Marina Hurghada.
Hotelul dispune de un total de 94 camere.
Promo Room: au aceleasi facilitati ca o camera standard, insa pot fi amplasate la parter sau in zone defavorizate ale hotelului, suprafata mai mica, cu sau fara balcon.
Standard Room: 79 camere cu o suprafata de aproximativ 25 mp, dotate cu aer conditionat, TV satelit, telefon si minibar.
HB – DEMIPENSIUNE
Restaurantul Camus are o capacitate de 120 de locuri pentru mic dejun, pranz si cina, servind o varietate de mancaruri internationale si orientale în sistem bufet suedez si a” la carte.
Barul Jimmy'z & Lounge este deschis intre orele 17:00 - 24:00, unde se servesc cocktailuri, bauturi internationale si gustari.
Snack Barul La Palma ofera bauturi racoritoare, gustari delicioase, gratare si salate. De asemenea, are un colt amenajat in stil oriental unde se poate servi cafea turceasca si specialitati orientale.
Cu plata: acces Internet wireless, servicii medicala, semnal GSM, consumatia din discoteca, magazine, schimb valutar.
Fara plata: aer condiționat, TV satelit, mini-bar.
Accepta carduri de credit: VISA, Master Card si American Express.
Plaja proprie de nisip, situate la 100 m fata de hotel.
Hotelul dispune de piscina exterioara incalzita cu sectiune pentru copii.
Sezlongurile si prosoapele sunt gratuite.
Contra cost: scufundari, sporturi acvatice motorizate (snorkeling, windsurfing, kite surfing, plimbari cu banana, parasailing), biliard, masaj.
Viata de noapte, cafenele, restaurante, baruri, magazine.