Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SUNRISE GARDEN BEACH RESORT AND SPA

de la
1088  978 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.08.2024 - 11.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Resortul este situat la plaja, la 15 km de Aeroportul International Hurghada si la 20 km de centrul orasului Hurghada. La 5 min de mers pe jos se afla centrul comercial Senzo Mall.
Hotelul dispune de 480 de camere.STANDARD ROOM / POOL VIEW - (45 mp) Aceste camere pot avea vedere la gradina sau vedere la piscina.Camerele dispun de un dormitor cu un pat matrimonial sau 2 paturi twin si o baie cu dus si terasa sau balcon. Acestea dispun de: uscator de par, produse de ingrijire corporala(gel de dus, sapun), mini bar, facilitati pentru prepararea caiului/cafelei, LCD TV, seif, telefon, aer conditionat, patut pentru copii(la cerere), aer conditionat.


FAMILY ROOM- 45mp- Aceste camere sunt formate dintr-o camera cu un pat matrimonial si un pat twin sau un pat etajat. Aceste camere sunt perecte pentru o familie cu 1 sau 2 copii, sau 3 adulti. Acestea dispun de: uscator de par, produse de ingrijire corporala(gel de dus, sapun), mini bar, facilitati pentru prepararea caiului/cafelei, LCD TV, seif, telefon, aer conditionat, patut pentru copii(la cerere), aer conditionat.


STANDARD SEA VIEW - (45 mp) Aceste camere pot avea vedere directa spre mare.Camerele dispun de un dormitor cu un pat matrimonial sau 2 paturi twin si o baie cu dus si terasa sau balcon. Acestea dispun de: uscator de par, produse de ingrijire corporala(gel de dus, sapun), mini bar, facilitati pentru prepararea caiului/cafelei, LCD TV, seif, telefon, aer conditionat, patut pentru copii(la cerere), aer conditionat.


STANDARD ROOM SEA SIDE - (45 mp) Aceste camere pot avea vedere partiala spre mare.Camerele dispun de un dormitor cu un pat matrimonial sau 2 paturi twin si o baie cu dus si terasa sau balcon. Acestea dispun de: uscator de par, produse de ingrijire corporala(gel de dus, sapun), mini bar, facilitati pentru prepararea caiului/cafelei, LCD TV, seif, telefon, aer conditionat, patut pentru copii(la cerere), aer conditionat.


STANDARD ROOM -PROMO ROOM - Aceste camere pot avea vedere la gradina, pot fi de dimensiuni mai mici decat cele standard si pot sa nu aiba balcon/terasa. Camerele dispun de un dormitor cu un pat matrimonial sau 2 paturi twin si o baie cu dus si terasa sau balcon. Acestea dispun de: uscator de par, produse de ingrijire corporala(gel de dus, sapun), mini bar, facilitati pentru prepararea caiului/cafelei, LCD TV, seif, telefon, aer conditionat, patut pentru copii(la cerere), aer conditionat.

Resortul ofera un lobby bar -"Sun Ray Lobby Bar", 2 baruri la piscina - "Oasis Pool Bar" si "Aqua Bar", un bar la plaja -"Nasaya", un lounge bar "The Nubian Shisha Tent", cu narghilea cu diferite arome, pub-ul "Victoria Pub", biliard-barul -"Amuse", 2 restaurante principale, cu specific international,"Giardino" si "Gamila", unde se servesc preparate, in regim bufet, un restaurant cu specific mediteranean, "La Trattoria", 2 restaurante á la carte, situate in incinta resortului vecin "Mamlouk Palace Resort", unul cu specific asiatic, "Asia", aflat direct pe plaja si celalalt cu preparate din bucataria texana si mexicana, "El Paso". Este disponibil si serviciul Room service.
Receptia este deschisa non-stop. Resortul ofera conexiune la internet WiFi (intr-o zona publica specifica), sala de conferinte echipata corespunzator si cu servicii de catering, parcare, doctor disponibil 24/24h, bancomat cu functia de schimb valutar, camera pentru depozitarea bagajelor, faiclitati pentru persoanele cu dizabilitati, transport cu limuzina, echipa de animatie cu programe atat pentru adulti, cat si pentru copii, spalatorie, magazine, club pentru copii, zona de joaca pentru copii, babysitter.
Resortul dispune de o plaja privata, piscina exterioara, piscina pentru copii, un Aqua Park cu 8 tobogane. Exista, deasemenea, tobogane si pentru copii.
Resortul dispune de o sala fitness, un centru Spa cu diferite masaje, tratamente faciale si corporale, sauna, baie cu aburi, baie turceasca, jacuzzi, un coafor si un salon de infrumusetare, 2 terenuri de tenis (cu nocturna, a carei folosire este inclusa in programul All Inclusive), un teren pentru practicarea tirului cu arcul, teren de fotbal, teren de volei pe plaja, tenis de masa, biliard, centru de scufundari la plaja.
Printre diferitele programe ale echipei de animatie, se numara si cursurile de zumba.
In cadrul resortului exista si o scoala de echitatie, cu cai arabi si camile.
Se organizeaza excursii catre Luxor sau catre Cairo sau excursii cu barca pe Nil, cel mai lung rau din lume.
Resortul a fost conceput pentru a oferi oaspetilor sai maximul de relaxare, lux si distractie. Aici familiile si cuplurile isi pot odihni mintea, inconjurati fiind de muntii multicolori, apusurile de soare uimitoare si dunele de nisip, aurii.