Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TITANIC BEACH SPA AQUAPARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CONCEPT HOTEL

CONCEPT HOTEL



Titanic Beach Resort & Aqua Park se afla situat pe o superba coasta cu nisip a Marii Rosii, ofering oaspetilor sai o gama variata de servicii de lux transformandu-le vacanta intr-un vis implinit.

An deschidere : 2005


Localizare: Complexul se afla situate la 16 km distanta de noul port de agreement, la 18 km distanta de Insula Giftun, si la 12 km distanta de Aeroportul International Hurghada.


Facilitati Hotel: Hotelul dispune de cel mai mare aqua park din Hurghada cu numeroase topogane cu apa piscina cu valuri, rau pentru rafting oferind oaspetilor sai o aventura de vis. Pe langa acesta, include un numar mare de piscine, incluzand zone special destinate copiilor, un restaurant principal, 2 restaurante A l'a Carte ( rezervare prealabila, 4 baruri, echipa de animatie, boccia, centru de diving, centru spa (contra cost), camera de jocuri, internet cafAS, parcare, sala de fitness, supermarket, zona de shopping.


Facilitate camera: Toate cele 608 de camera ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, terasa sau balcon, Tv LCD cu programe prin satelit, baie cu dus, uscator de par, seif, mini bar. Camerele Family sunt formate din 2 dormitoare, unul avand Queen Bed iar cel de-al doilea 2 twin bed.


Locatie