Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1079  1078 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 30.12.2024 - 03.01.2025 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Situat într-un cartier istoric, acest hotel urban este perfect pentru familiile cu copii și se află în inima Istanbulului, cu toate obiectivele turistice importante chiar în fața ușii.

Dotări

Această unitate dispune de un lift și de o recepție deschisă 24 de ore. Hotelul cu aer condiționat dispune de o cameră de bagaje, de un seif, de un serviciu de îngrijire a bebelușilor, de un serviciu de transfer, de room-service, de un centru de afaceri și de un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. O parcare (contra cost) este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții își pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale unității de cazare. Clienții pot profita de vremea bună pe terasă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu un spa, o saună, un hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Un bufet bogat la micul dejun garantează o zi bună de dimineață.

Locatie