Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel modern pune la dispoziție camere elegante cu TV LCD cu canale prin satelit, situate langă campusul principal al Universitătii din Istanbul. Oaspeții au la dispozitie o piscină sezonieră pe acoperiș și o saună gratuită. Statia de metrou Vezneciler este la doar 200 de metri si oferă acces usor la alte zone din oras, inclusiv la Piata Taksim si Bulevardul Istiklal.

Camerele Hotelului Klas sunt decorate in culori deschise si includ WiFi gratuit, minibar si facilităti pentru prepararea de ceai/cafea. Toate camerele au baie privată modernă, cu dus tip walk-in.

Oaspetii isi pot incepe ziua cu un mic dejun tip bufet bogat si pot savura preparate turcesti si internationale la restaurantul hotelului, Tulipa. Barul cu terasă de langă piscină servește băuturi răcoritoare si gustări in timpul zilei.

Hotelul Klas este situat la 15 minute de mers pe jos de Marele Bazar. Statia de tramvai Laleli-Üniversite este la 3 minute pe jos si oferă acces rapid spre Moscheea Albastră, Hagia Sofia si Palatul Topkapi, călătoria durand 5 minute. Statia de metrou Vezneciler oferă acces la Gara Marmaray, cu legături spre partea asiatică a orasului. Aeroportul Atatürk este la mai puțin de 18 km, iar Aeroportul Istanbul se află la 49 km.

Locatie