Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adams Beach


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Adams Beach este situat pe una dintre cele mai bune plaje din Cipru, Nissi Bay, în staţiunea Ayia Napa, fiind un hotel de 5 stele, ce dispune de toate facilităţile necesare pentru a vă petrece aici o vacanţă de neuitat.Facilităţi hotel:
Acest hotel oferă turiştilor săi serviciu de recepţie cu program de funcţionare 24 de ore, room-service nonstop, schimb valutar, serviciu de taximetrie, lifturi de acces, supermarket, magazine de suveniruri şi de bijuterii, serviciu de spălătorie şi de închiriere maşini, coafor, prosoape la piscină. La cerere, hotelul poate oferi turiştilor servicii medicale. Hotelul dispune de aer condiţionat şi încălzire cu reglaj individual, TV satelit, seif. Contra cost, se oferă mini bar, acces la internet wireless în camere şi în lobby. Hotelul dispune de mai multe restaurante cu specific tradiţional şi internaţional. Turiştii pot servi masa şi la terasă , într-una dintre cele două taverne. Totodată, turiştii pot servi o băutură şi la barul de la piscină . Hotelul dispune de piscină interioară încălzită iarna şi piscină exterioară. Hotelul oferă turiştilor salon de înfrumuseţare, masaj, wellness şi întreţinere, baie cu aburi (cu incinte separate pentru femei şi pentru bărbaţi). Hotelul dispune de loc de joacă pentru copii, kids club, animaţie, baby sitting (la cerere), piscină pentru copii cu tobogane.

Sport și agrement:
Pentru persoanele care iubesc sportul, hotelul pune la dispoziţie teren de volei şi de tenis. Pentru cei care doresc să se relaxeze la bar, hotelul oferă concerte de pian şi muzică live.

Facilitati camere:
Hotelul cuprinde un total de 296 de camere, dotate cu aer condiţionat şi încălzire, TV satelit, seif. Contra cost, turiştii pot beneficia şi de internet wireless în cameră. Mobilierul camerelor este unul modern, ele fiind dotate cu pat dublu, telefon, baie proprie dotată cu cadă sau duş şi uscător de păr.

Localizare:
Hotelul este localizat pe plaja cu nisip a golfului Nissi, foarte aproape de centrul staţiunii Ayia Napa.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Room service
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere nefumatori
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )