Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Euronapa Hotel Apartments

de la
954  798 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.04.2024 - 29.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Cluj Napoca
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Euronapa Hotel Apartments este o proprietate de 3 stele care se află în Ayia Napa și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Euronapa Hotel Apartments includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele confortabile de la Euronapa Hotel Apartments au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj și zonă de relaxare cu canapea, ceea ce asigură un plus de confort și răsfăț. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Euronapa Hotel Apartments oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Euronapa Hotel Apartments amatorii de divertisment pot juca tenis de masă sau biliard.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate juca de asemenea tenis de câmp.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii sau în locul de joacă special amenajat.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Euronapa Hotel Apartments are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Larnaca, situat la o distanță de 46 km.

Cele mai apropiate atracții de Euronapa Hotel Apartments sunt: Mănăstirea Agia Napa - 800 m, Cyprus Casinos - Ayia Napa - 1,0 km, Biroul de Informare Turistică din Ayia Napa - 1,0 km.


Restaurante:
Euronapa Restaurant (mic dejun, cină) - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Facilitati

Bar
Seif
Restaurant
Fitness
Lift
Schimb valutar
Biliard
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tenis de masă
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Saună - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Sală de fitness
Bar la piscină
Cadă cu hidromasaj
Vedere la grădină
Fierbător
Parcare la proprietate
Concierge
Ustensile de bucătărie
Apartamente
Chicinetă
Canapea extensibilă
Parcare pentru persoane cu mobilitate redusă
Meniu bufet
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Plajă publică
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Tenis de câmp
Loc de joacă în aer liber
Vedere la piscină
Plită de gătit
Plajă - la 450 m
Snack Bar