Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate de 4 stele se află în Nikiana (Lefkada) și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 22 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele de la Aliki au în dotare Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare unitate de cazare are frigider.

Aliki servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există o cafenea care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Pentru cei mai mici Aliki oferă pătuțuri și servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Aliki.

Stațiunea Nidri se află la 4,0 km de proprietate.


Puncte de interes
Orașul Lefkada - 10 km
Stațiunea Nidri - 4 km

Facilitati

Seif
Lift
Cafenea
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Piscină exterioară
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Mic dejun tip bufet
Parcare la proprietate
Paturi bebeluși
Sală pentru mic dejun