Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Nikiana (Lefkada), Elodia Suites este o proprietate care oferă apartamente cu aer condiționat. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este posibilă pe stradă, în imediata apropiere a proprietății.

Sunt disponibile 5 camere. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Camerele confortabile de la Elodia Suites au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Elodia Suites au zonă de relaxare cu canapea, ceea ce oferă un plus de confort. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, sunt disponibile o zonă de luat masa și un cuptor pentru prepararea mâncărurilor. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 19 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Elodia Suites sunt: Cascada Dimosari - 5,7 km, Insula Scorpionilor - 7,8 km, stație de autobuz - 8,1 km.

Facilitati

Seif
Wi-Fi zone publice gratuit
Închirieri auto
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Frigider
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Parcare pe stradă
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pardoseală de gresie/ marmură
Fierbător
Masă
Bucătărie
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Apartamente
Cuptor
Fier de călcat

Locatie