Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THB Sa Coma Platja Aparthotel

de la
1785  1778 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.06.2024 - 12.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lant: THB hotelsHotelul THB Sa Coma este un hotel de 4* special creat pentru familiile cu copii, avand acces direct pe plaja Sa Coma. Hotelul ofera o gama larga de servicii si facilitate incepand cu mini club-ul si terminad cu Bali bar special destinat adultilor, devenind alegerea ideala pentru a petrece o vacanta ideala cu familia.

Localizare: Aparthotelul se afla pe plaja Sa Coma, in apropierea celebrul parc zoologic Safari Park si lacul de acumulare Sa Punta de NAmer. Oraselul Porto Cristo de afla la 2 km distanta .
Facilitati hotel: hotelul ofera o receptie deschisa 24h/ 7, 2 piscine in aer liber pentru adulti si copii, mini club, solarium cu umbrele si sezlonguri,mini club, un bar, centru de inchiriere masini si biciclete, acces gratuit la internet, echipa de animatie.
Facilitati camere: Hotelul pune la dispozitie 1547 de apartamente formate din living cu bucatarie utilata, dormitor si baie cu o suprafata de aproximativ 32 mp. Acestea sunt dotate cu terasa sau balcon, uscator de par, oglinda pentru machiaj, canapea, frigider, fierbator, bucatarie utilata, cuptor cu microunde.

Facilitati

TV
Telefon
Foehn
Apartamente
Recepție non-stop
Aer condiționat
Curățenie în cameră - zilnic
Baie cu cadă sau duș