Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Linda se afla la 9 km de Palma, si de plaja Playa del Palma. Hotelul este deschis tot anul si este foarte popular printre biciclisti si pentru alte grupuri care doresc sa fie aproape de Palma.

Distante
- 3 km de aeroport
- 9 km de orasul Palma
- 500 m de plaja

FACILITATI HOTEL: Oaspetii hotelului se pot bucura de piscina, cu o zona separata pentru copii, patru spectacole de divertisment pe saptamana activitati precum tenis si mini golf, 2 lifturi de acces, aer conditionat, 22 locuri de parcare exterioare, internet (contra cost), Wi-Fi ( contra cost), o piscina exterioara cu zona pentru copii, sezlonguri si umbrele, restaurant, bar, biliar(cu taxa), teren de tenis ( contra cost), darts, tir, mini golf. Restaurantul hotelului pune la dispozitie o gama variata de feluri de mancare , locale si internationale, iar restaurantul din lobby, bauturi alcooloce si non alcoolice.

FACILITATI CAMERE: Camerele confortabile ale hotelului Linda sunt dotate cu aer conditionat, baie, TV prin satelit (contra cost), seif (contra cost), telefon, Wi-Fi(contra cost), patut pentru copii (la cerere).

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 EUR
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 EUR
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 EUR
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 EUR
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 EUR

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Locatie