Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Pe coasta Golfului Ixia, la doar 12 km (20 minute) de Aeroportul International Diagoras. In apropiere se poate explora Orasul Medieval Rhodos, parte din Patrimoniul UNESCO.

CAMERE: Trei tipuri de spatii de cazare: camere duble, triple si camere family. Camera dubla are balcon cu vedere la mare/gradina/piscina; dotata cu pat dublu; capacitate maxima - doi adulti. Camera tripla are balcon cu vedere la gradina/piscina; dotata cu un pat dublu si un pat single; capacitate maxima - trei adulti. Camera Family are balcon cu vedere la piscina/gradina; compusa din doua dormitoare, unul dotat cu pat dublu, iar celalalt cu doua paturi single; capacitate maxima - patru adulti. Toate camerele pun la dispozitie: televizor, aer conditionat, WiFi, minibar, aparat de ceai/cafea, seif, iar baile sunt dotate cu: cabina de dus, uscator de par, produse de ingrijire personala.

FACILITATI: Restaurante si baruri tip bufet (se poate comanda meniu special cu o zi inainte), specific international si grecesc. Posibilitate de organizare evenimente, intalniri, conferinte. Doua piscine exterioare. Sala de fitness si cursuri de aqua-gym. Cort pentru tratamente corporale. Serviciu de inchiriere masini, motociclete sau biciclete. Supermarket. Servicii de spalatorie si curatatorie. Servicii medicale. Parcare privata.

Website: https://hoteloceanispark.gr/

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.