Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunshine Rhodes


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Hotelul Sunshine Rhodes 4* este situat pe malul marii, la cativa pasi de orasul antic Ialyssos si la doar 7 km de centrul orasului Rhodos. Hotelul este localizat de-a lungul unei plaje superbe cu vederi splendide la Marea Egee. La 8 km de hotel se afla Aeroportul International Diagoras.

FACILITATI
Plaja: plaja cu nisip si pietris.
Piscine: 3 piscine de relaxare, o piscina de activitati cu sectiune pentru copii cu 2 tobogane cu apa, 2 piscine separate pentru copii.
Divertisment pentru adulti: teatru in aer liber, spectacole, biliard, aerobic acvatic, jocuri de plaja, tenis, tenis de masa, minigolf, darts, fotbal.
Divertisment pentru copii: zilnic echipa de animatie implica copiii in jocuri distractive, exista un club pentru copii cu un program complet de activitati, sunt zone interioare si exterioare de joaca.
Wi-Fi: in zonele publice ale hotelului se ofera acces gratuit la Wi-Fi.

RESTAURANT
Hotelul dispune de 2 restaurante (1 restaurant principal tip bufet, 1 restaurant tematic) si 4 baruri (1 bar principal, 3 baruri la piscina). Meniul restaurantelor este variat, pentru ca include mancaruri din bucataria internationala (greaca si italiana).

CAMERE
Toate camerele dispun de: aer conditionat, TV prin satelit, mini-frigider, baie cu dus/cada, uscator de par, balcon sau terasa mobilata, linie directa de telefon, acces Wi-Fi, seif.
DOUBLE ROOMS LAND/GARDEN VIEW (27 mp) - capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil
DOUBLE ROOMS SEA VIEW (27-33 mp) - capacitate maxima: 3 adulti sau 2 adulti si 1 copil
FAMILY ROOMS LAND/GARDEN VIEW (45 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
FAMILY ROOMS SEA VIEW (45 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
FAMILY ROOMS POOL VIEW (36 mp) - capacitate maxima: 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii
SUITES SEA VIEW (65 mp).

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.