Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL BEACH TIRAN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Coral Beach Resort Tiran este un complex all-inclusive de 4 stele situat in popularul golf Sharks din Sharm El Sheikh. Hotelul are 3 piscine si 3 restaurante si se afla la 7 minute de mers pe jos de plaja. Complexul ofera vedere la Marea Rosie si dispune de: centru spa, centru de scufundari, facilitati sportive si un club pentru copii. WiFi gratuit disponibil in receptia hotelului si in locurile publice.
Complexul ofera camere si suite bine amenajate cu aer conditionat individual, mobilier modern, culori luminoase, TV prin satelit si minibar. Toate unitatile au balcon sau terasa si ofera vedere la Marea Rosie sau la gradina. Unele au zona de relaxare si de servit masa.
Micul dejun se poate servi in unul din cele 3 restaurante din incinta si ofera mancaruri internationale si mediteraneene. Complexul are 3 baruri unde va puteti bucura de bauturi si gustari pe tot parcursul zilei.
Masaje relaxante sunt oferite la spa, sauna, sala de gimnastica si cada cu hidromasaj. Facilitatile de petrecere a timpului liber includ un teren de tenis, un teren de volei pe plaja si jocuri de darts. Copii se pot distra la locul de joaca sau la clubul pentru copii. Complexul ofera, de asemenea, un serviciu de babysitting la cerere.
Coral Beach Resort Tiran este situat la 11 km de centrul golfului Naama si la 8 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh (SSH). Se ofera parcare gratuita.
Hotelul dispune de terasa la soare, zona de plaja privata (contra cost), terasa, piscina cu gradina si spa, piscina in aer liber (deschisa pe tot parcursul anului), cada cu hidromasaj / jacuzzi, masaj (contra cost), spa (contra cost), centru de fitness (contra cost), sauna.
Hotelul ofera ca si activitati de petrecere a timpului liber: seara de spectacole, club pentru copii, facilitati pentru sporturi nautice (contra cost), snorkeling (contra cost), scufundari (contra cost), biblioteca, karaoke, ping-pong, masa de biliard (suplimentar contra cost), loc de joaca, teren de tenis, plaja privata.
Mancarea si bautura pot fi servite la Snack bar, bar si restaurant.
Exista parcare privata gratuita la fata locului (nu este necesara rezervare).
Servicii de receptie: concierge, bancomat, camera pentru depozitat bagaje, centru turism, schimb valutar, receptie cu program nonstop
Hotelul asigura servicii de transfer. Animalele de companie nu sunt permise.