Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coral Beach Montazah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Coral Beach Resort Montazah este un complex de 4 stele, situat in renumitul golf Ras Nosrani din Sharm El Sheikh. Acesta ofera 2 piscine si 2 restaurante. Hotelul este compusa din 2 cladiri: cladirea de pe plaja si cladirea principala, situata la mai putin de 7 minute de mers pe jos de plaja. Turistii pot admira privelistea la Marea Rosie, iar printre facilitatile complexului se numara un centru spa,scufundari, facilitati sportive si un club pentru copii.
Complexul pune la dispozitie o varietate de camere si suite bine utilate si decorate in culori luminoase, toate avand aer conditionat cu reglaj individual, mobilier modern din lemn, pardoseala din gresie, TV prin satelit si minibar. Fiecare unitate de cazare are balcon sau terasa, precum si vedere la Marea Rosie, la piscina sau la gradina. Unele unitati includ o zona de luat masa si o zona de relaxare.
In fiecare zi este servit un mic dejun bogat tip bufet, iar turistii pot savura mancaruri internationale si mediteraneene la cele 2 restaurante. In plus, hotelul are 3 baruri, care ofera bauturi i gustari pe tot parcursul zilei.
Complexul ofera numeroase oportunitati de scufundari si snorkeling. La centrul spa sunt disponibile masaje de relaxare, o sauna si o baie de aburi. Printre facilitatile de agrement se numara 2 terenuri de tenis, volei pe plaja si o sala de fitness bine echipata.
Coral Beach Resort Montazah este situat la 16 km de centrul orasului, Golful Naama, si la 11 km de Aeroportul International Sharm El Sheikh (SSH). La hotel este disponibila parcarea gratuita.