Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HAPPY LIFE VILLAGE DAHAB

de la
1024 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.10.2024 - 27.10.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare:

Happy Life Village este un sat de vacanță de patru stele, deschis in anul 2001 si este situat pe coasta Mării Roșii, în valea Qonay din Dahab, la doar o oră de mers cu mașina de aeroportul internațional Sharm El-Sheikh. Oaspeții sunt întâmpinați cu ospitalitate egipteană și servicii foarte bune, într-o atmosferă calda si prietenoasă.

Facilitati hotel:

Hotelul detine receptie 24h, lobby, Wi-Fi, centru de schimb valutar, 2 restaurante, baruri, terasa, cafenea, centru Spa, sauna, jacuzzi, masaje, terapii profesionale si salon de infrumusetare, 3 piscine exterioare mari, tenis de masă, biliard, volei pe plajă, Aqua Park, loc de joaca copii si mini-club, magazine, discoteca, programe de divertisment, biliard, plaja privata, ponton.

Facilitati camere:

Happy Life Village Hotel detine 354 de spatii de cazare dotate cu balcon/terasa, Tv/satelit, mini-bar, aer conditionat, baie cu uscator pentru par si articole de toaleta, seif.