Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

STELLA DI MARE BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest complex luxos de 5 stele este situat pe o plaja privata la intrarea in golful pitoresc Naama. Stella Di Mare Beach Hotel & Spa se gaseste la 20 de minute cu maina de Aeroportul Internaional Sharm el-Sheikh.
Are 3 restaurante gourmet, un centru de scufundari ultramodern i un centru spa de 600 m.
Camerele moderne i spaioase de la Stella Di Mare beneficiaza de ferestre mari i de multa lumina naturala. Fiecare ofera un balcon sau o terasa privata in aer liber, unele cu vedere magnifica la Marea Roie. Facilitaile camerelor includ un TV LCD cu canale prin satelit i room service pe tot parcursul zilei.
Stella Di Mare are o piscina stil laguna in aer liber, inconjurata de o cascada i de gradini tropicale.
Bucataria este bogata si diversificata, la restaurantul Corallo Rosso puteti savura mancaruri mediteraneene preparate din produse proaspete, restaurantul La Scogliera ofera specialitati din bucataria italiana intr-un decor luxuriant cu vederi spectaculoase spre stancile accidentate si Insula Tiran, restaurantul La Terrazza servete cine la lumina lumanarilor pe terasa in aer liber cu vedere la mare.
Turistii pot face snorkeling in recifele de corali aflate chiar langa plaja complexului sau juca golf pe terenul amenajat al hotelului.
In fiecare seara se organizeaza programe de divertisment.
Insulele din parcul naional Ras Mohammed se afla la 16 km de hotel. Hotelul asigura gratuit serviciu de transfer in zona Naama Bay.