Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Guayarmina Princess (Adults Only)

de la
2625  2618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situată în Costa Adeje (Tenerife), această proprietate de 4 stele oferă piscină interioară, 3 piscine în aer liber, precum și centru spa/ wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Guayarmina Princess includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop, concierge și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 505 camere. Camerele luminoase de la Guayarmina Princess sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la mare sau la piscină. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Curățenia in cameră se face zilnic.

La Guayarmina Princess oaspeții au la dispoziție 3 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 6 baruri, dintre care unul la piscină și unul în lobby, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj sau la saună. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă servicii de manichiură & pedichiură și coafor. În cadrul proprietatății există piscină interioară și 3 piscine în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Acestea sunt prevăzute cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu bar, unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități. În timpul zilei, la Guayarmina Princess amatorii de divertisment pot juca darts, biliard, boccia sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este tirul cu arcul. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Guayarmina Princess organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare.

Activitățile sportive nu lipsesc din variatele posibilități de petrecere a timpului liber. Orele de aerobic cu instructori specializați sunt la dispoziția celor interesați. La proprietate se poate practica de asemenea yoga. Guayarmina Princess este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de sesiuni de scufundări.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Guayarmina Princess are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Tenerife South, situat la o distanță de 20 km.

Cele mai apropiate atracții de Guayarmina Princess sunt: Colón Port (diving school and seafaring excursions): - 700 m, Costa Adeje Golf Course - 3,0 km, Las Americas Golf Course: - 4,0 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: preparate la grătar, Meniu: à la carte
Restaurant 3 - Bucătărie: internaţională, Meniu: à la carte

Plaje în vecinătate
Fañabé Beach - 150 m
Torviscas Beach - 150 m

Puncte de interes
Colón Port (diving school and seafaring excursions): - 700 m
Costa Adeje Golf Course - 3 km
Las Americas Golf Course: - 4 km

Aeroporturi în apropiere
Aeroportul Tenerife South - 20 km
Aerportul Tenerife North - 80 km

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Darts
Umbrele de soare
Tir cu arcul
Parcare la proprietate - cu plata
Wi-Fi zone publice gratuit
Biliard - cu plata
TV
Telefon
3 restaurante
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Foehn
Animatori
Masaj - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
Coafor - cu plata
Concierge
Yoga
Polo
3 piscine exterioare
6 baruri
Zumba
Boccia
Pilates
Șezlonguri
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Meniu à la carte
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Baie turcească - cu plata
Saună - cu plata
Vedere la piscină
Bar la piscină
Acces imediat la plajă
Sală de fitness
Plajă cu nisip
Divertisment de seară
Muzică/ spectacole live
Cameră pentru bagaje
Tenis de masă
Sală de conferințe - cu plata
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Baie cu duș
Piscină interioară
Scufundări - cu plata
Manichiură & pedichiură - cu plata
Plajă - la 150 m
LOBBY BAR