Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALVA DONNA WORLD PALACE (Ex. PGS World Palace)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.alvadonna.com
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Kiris la 65 km distanta de aeroportul din Antalya si 6km de Kemer.

Cazare: Total camere 816 repartizate in sase cladiri: 666 camere standard (35mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 132 camere family duplex (56mp, parter - un dormitor cu pat matrimonial cu usa, si o baie o baie, la etaj - un dormitor cu paturi twin si dus, max 4+1pax), 18 camere Terrace suit (57mp, un dormitor si un living cu usa intre ele, terasa mare cu vedere la mare, max 4pax) si 8 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele sunt dotate cu balcon/terasa, baie privata cu cada sau dus, uscator de par, sistem de aer conditionat centralizat, TV LCD prin satelit si canale de muzica, telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), seif, covor sau podea ceramica, conexiune la internet Wi-FI.

Servicii: Ultra all inclusive - cos cu fructe in camera la sosire, tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, gustari in timpul zilei, inghetata intre anumite ore la patiserie, toate bauturile locale si unele standard alcoolice si racoritoare, suc de fructe proaspete in timpul micului dejun. Nu sunt incluse in concept: bauturile speciale de import de lux, vinuri speciale si imbuteliate, restaurantele A'la Carte sunt cu rezervare in prealabil, sucuri proaspete de fructe, narghilea, room service.

Facilitati: restaurant principal - tip bufet, restaurante A'la Carte Vivaldi - preparate din bucataria italiana, Sofra - preparate din bucataria turceasca, Dragon - bucatarie Orientul Indepartat, The Mariner - pescaresc, Piano bar, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, disco bar. Contra cost: servicii medicale, centru de afaceri, telefon, fax, internet café si jocuri pe calculator, spalatorie si curatatorie, baby sitting, mini market, magazine, salon de coafura, rent a car. Conexiunea la internet Wi-Fi este disponibila gratuit in tot hotelul.

Plaja: plaja privata de nisip si pietris cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja gratuite. Pavilioanele private pe plaja sunt cu rezervare in avans si contra cost.

Sport si divertisment: piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, semi bazin olimpic , tobogane, piscina de relaxare, loc de joaca pentru copii, terenuri de tenis, tenis de masa, squash, baschet, volei, volei pe plaja si fotbal, sauna, baie turceasca, sala de gimnastica. Contra cost: sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard, scoala de scufundari, centru SPA & Wellness.
Programe de divertisment în timpul zilei, concursuri la piscina si pe plaja, spectacole seara, muzica live, discoteca.
Mini club pentru copii cu varste intre 04 - 12 ani.