Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXIA RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Alexia Resort & Spa este o proprietate de 5 stele care se află în Side (Antalya), la o distanță de 150 m de plaja cu nisip și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Alexia Resort & Spa includ și sală de fitness. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Alexia Resort & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, precum și halate de baie și papuci. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la mare sau la piscină. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Alexia Resort & Spa oaspeții au la dispoziție 2 restaurante unde pot savura mâncăruri delicioase, în stil bufet sau à la carte. Preparate din bucătăria internațională și mediteraneană așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. 3 baruri, dintre care unul la piscină, sunt disponibile cu o ofertă variată de băuturi răcoritoare și alcoolice.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. Pentru cei interesați proprietatea oferă o întreagă gamă de tratamente corporale. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Alexia Resort & Spa organizează spectacole cu muzică live și discotecă.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Alexia Resort & Spa are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă.

Alexia Resort & Spa se află la 0,6 km de Orașul Side și la 55 km de Aeroportul Antalya.

Cele mai apropiate atracții de Alexia Resort & Spa sunt: Side Amphitheatre - 700 m, Portul Side - 1,2 km, Templul lui Apolo şi Atena - 1,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet
Restaurant 2 - Bucătărie: mediteraneană, Meniu: à la carte

Puncte de interes
Orașul antic Side - 0,6 km
Side Amphitheatre - 0,7 km
Portul Side - 1,2 km
Templul lui Apolo şi Atena - 1,3 km
Cascada Manavgat - 6,9 km
Aeroportul Antalya - 55 km

Plaje în vecinătate
Plajă proprie cu nisip - 150 m

Facilitati

Seif
Umbrele de soare
Șezlonguri
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă - la 150 m
Meniu à la carte
Minibar - cu plata
Meniu bufet
Plajă cu nisip
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Animatori
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Aqua Aerobic
Aerobic
2 restaurante
Sală de fitness
Volei pe plajă
Vedere la piscină
Bar la piscină
Halat de baie, papuci
Muzică/ spectacole live
Saună
3 baruri
Tratamente corporale - cu plata
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Parcare la proprietate
Concierge
Discotecă
Pardoseală de lemn sau parchet