Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aska Kleopatra Beste


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.askahotels.com

Localizare:
Hotelul este situat in centrul orasului Alanya, la 140 km de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 100 camere standard (18-21mp, un dormitor si o baie, max 2+1 pax). Toate camerele au baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat split, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All inclusive – tip bufetpentru mic dejun, pranz, cina, gustari dupa amiaza, toate bauturile alcoolice si nonalcoolice locale pana la ora 23.00. Nu sunt incluse in concept: bauturile de import, bauturile pe plaja, sucurile naturale de fructe, bauturile imbuteliate, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 23.00.

Facilitati:
Restaurant principal, bar pe plaja, bar la piscina. Contra cost: servicii medicale la cerere, telefon, fax, internet, spalatorie, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este diponibila gratuit in lobby.

Plaja:
Plaja este privata la 100 de m de hotel (plaja Kleopatra), sezlongurile si umbrelele de soare sunt contra cost. La piscina sezlongurile si umbrelele sunt gratuite.

Sport si divertisment:
Piscina exterioara pentru adulti cu sectiune pentru copii, tenis de masa, baie turceasca, sauna, centru fitness. Contra cost: toate sporturile nautice, masajul.

Localizare: Hotelul este situat in centrul orasului Alanya, la 130 km de aeroportul din Antalya.