Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARISCAN HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.bariscanhotel.net

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Mahmutlar, la 15 km fata de centrul orasului Alanya si la 140 km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare:
Hotelul dispune de un numar total de 50 camere, din care 45 camere standard (2+1 persoane), 5 camere family (2+2 persoane). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, sistem "split" de aer conditionat, telefon direct, caseta seif (cu plata), TV prin satelit si canale de muzica, balcon.

Servicii:
All Inclusive - bufet deschis la micul dejun, pranz, cina, cafea, ceai si prajituri dupa-amiaza, toate bauturile locale alcoolice si non alcoolice pana la ora 23.30, bauturi racoritoare pe plaja. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, bauturile imbuteliate, toate bauturile si gustarile dupa ora 23.00, sucurile naturale de fructe.

Facilitati:
Restaurant principal tip bufet deschis, lobby bar, bar pe plaja. Serviciile medicale, telefonul, faxul, internetul, serviciul “rent a car”, sunt cu plata.

Plaja:
Plaja este privata, de nisip cu pietricele, situata la 150 m distanta fata de hotel (exista un drum de legatura intre hotel si plaja), cu sezlonguri si umbrelute.

Sport si divertisment:
Hotelul dispune de piscina exterioara cu sectiune pentru copii,1 tobogan, mese de tenis. Sporturile nautice sunt cu plata.
Localizare: Hotelul este situat in regiunea Mahmutlar, la 15 km fata de centrul orasului Alanya si la 140 km fata de aeroportul din Antalya.