Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB KONAKLI HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.clubkonaklihotel.com

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si 105 km de aeroportul din Antalya.
CAZARE: Hotelul dispune de un numar total de 206 camere: Standard (24m²- 32m², max 3 pers), Family Suit (35 – 50m², max.4pers, un dormitor si un living ), Family Master Suit (80m², un living, doua dormitoare, o baie). Toate camerele sunt dotate cu baie privata, cada, dus, uscator de par, aer conditionat, telefon direct, mini bar (realimentat cu apa zilnic), seif, satelit tv si canale de muzica, gresie si balcon.
SERVICII: All Inclusive: bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari dupa-amiaza, cafea, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare in intervalul 10.00-24.00, restaurant A’la Carte cu rezervare in avans si doar o data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, vinurile speciale, sucurile naturale de fructe, cafeaua turceasca.
FACILITATI: Restaurant principal in regim bufet, restaurant A’la Carte, snack bar, pool bar, lobby bar. Contra cost: doctor, spalatorie si uscatorie, telefon, fax, internet, uscator de par, centru comercial, rent a car.
PLAJA: Hotelul dispune de plaja privata cu nisip si pietricele; umbrelele de soare si sezlongurile sunt gratuite. Se pune la dispozitia turistilor un shuttle bus gratuit pentru a facilita rapid accesul la plaja.
SPORT SI DIVERTISMENT: Piscine interioare si exterioare pentru adulti si copii, centru de fitness, baie turceasca, terenuri de tenis, tenis de masa, volei pe plaja. Contra cost: sporturi nautice, sauna, masaj, centrul SPA si Wellness, nocturna terenuri tenis.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei, competitii la piscina si pe plaja, spectacole seara. Mini club pentru copii.

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si 105 km de aeroportul din Antalya.