Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Land of Legends Kingdom Hotel


Descriere

Hotelul este situat in Belek, la 27 km de aeroportul din Antalya si la 2 km de centru orasului Belek. Construit in 2016, hotelul detine o suprafata de 17 000 mp cu numeroase atractii pentru copii. Principalele atractii sunt piscina cu valuri, raul de aventura, cinematrograf 5D si hypercoster. Facilitati hotel
Oferă un concept multisenzorial, parc de distractii, cinematograf 5D deosebit, Aventura Park cu râu de aventură, piscină cu valuri, piscina, infinity pool, piscina pentru copii, și hypercoaster de 1,3 km și viteza de 115 km/h, piscina cu valuri, cursa cu obstacole pe apa, jocuri cu apa, aqua park, recepție deschisă non-stop, parcare cu valet și magazin pentru cadouri.

Localizare
Hotelul este situat la 27 km de aeroportul din Antalya, la 2 km de Belek, vis a vis de plaja. Construit in anul 2016, suprafata totala este de 17 000 m2.

Facilitati camere
Balcon, televizoare HD LCD și Playstation 4, birou, ochelari 3D, internet, bluetooth, minibar, seif, aer conditionat, mocheta, baie cu uscator de par, dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.