Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

WOW TOPKAPI PALACE

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.wowhotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in regiunea Kundu, la o distanta de 20 km de aeroport si la 20 km de centrul orasului Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 908 camere repartizate in 5 cladiri: 676 camere standard (22 mp, un dormitor, o baie, max 3pax, exista 10 camere fara mocheta), 70 camere interconectate (44 mp, doua dormitoare, doua bai, max 4+2pax), 50 camere Corner (26 mp, o camera spatioasa, max 2+2pax, fara balcon), 92 camere duplex suit (34 mp, doua dormitoare, doua bai, max 3pax) si 10 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au balcon sau terasa (doar camerele pe colt nu au balcon), baie proprie cu cada, cabina de dus, uscator de par, aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, mini bar (apa, apa minerala, bauturi racoritoare si bere realimentat zilnic), ceainic, cafea si ceai, seif, TV satelit, canale de muzica, conexiune internet Wi-Fi (contra cost), mocheta.

SERVICII:
Maximum All Inclusive – cocktail la sosire, toate bauturile racoritoare si alcoolice locale si standard din import, toate mesele. Nu sunt incluse in concept: bauturile de lux premium, room service, vinurile speciale, restaurantele A’la Carte cu rezervare in prealabil (exceptie Kosem si Marine), bauturile energizante.

FACILITATI:
Restaurant pricipal – Hunkar, restaurante A’la Carte – Ristorante La Gondola (bucatarie italiana), Kosem Sultan Restaurant (bucatarie turceasca), Marine (fructe de mare si peste), La Nazir (bucatarie internationala), Mangal Park (BBQ restaurant), Sushi (bucatarie japoneza), El Sombrero (bucatarie mexicana), 9 baruri diferite in resort. Contra cost: servicii medicale, spalatorie, curatatorie, baby sitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, centru de infrumusetare, rent a car, magazine. Conexiunea Wi-Fi este gratuita in zona de lobby.

PLAJA:
Plaja privata de nisip, umbrele de soare, prosoape de plaja, sezlonguri gratuite. Pavilioanele private pe plaja necesita rezervare in avans si sunt contra cost.

SPORT si DIVERISMENT:
Piscine de interior si exterior pentru adulti si copii, tobogane, 2 terenuri de squash, centru fitness, baie turceasca, sauna, baie de aburi, jogging, terenuri de tenis, volei, baschet, tenis de masa, sporturi nautice nemonotorizate (se cere licenta pentru catamaran si wind surf), Jacuzzi, cursuri de scufundari in piscina. Contra cost: bowling, centru spa si wellness, masaj, bowling, nocturna pentru terenurile de tenis, sporturi nautice motorizate, Luna Park, lectii de tenis, cursuri de navigatie.
Programe de divertisment cu echipa de profesionisti in timpul zilei si seara, competitii la plaja si la piscina, muzica live si disco. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 4-7 ani, Club Jokers pentru copii cu varste intre 8-12 ani si teenage club pentru tineri cu varste cuprinse intre 13-16 ani (din iunie pana in luna septembrie). Copiii au meniuri speciale in restaurant.