Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Larisa se afla la 3 Km de gara Azuga si soseaua DN1, intr-un splendid decor montan, la 50 m de partia Sorica. Facilitati Hotel Hotelul dispune de 12 garsoniere (dormitor cu pat matrimonial, living dotat cu canapea extensibila de 2 persoane, baie proprie cu cabina de dus, TV cablu, telefon, balcon), 12 camere matrimoniale (baie cu cabina de dus, TV cablu, balcon), 4 camere twin (baie cu cabina de dus, TV cablu, balcon), 2 apartamente (fiecare apartament are cate 2 camere matrimoniale cu baiproprii, TV, telefon). Facilitati Camere Camerele sunt dotate cu TV-DIGI, telefon, mini-frigider in garsoniere. Alte informatii Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, avand o bogata oferta culinara si un larg sortiment de bauturi menit sa satisfaca cele mai exigente gusturi.
Descriere camere:
Facilitati Camere Camerele sunt dotate cu TV-DIGI, telefon, mini-frigider in garsoniere.
Descriere facilitati:
Facilitati Hotel Hotelul dispune de 12 garsoniere (dormitor cu pat matrimonial, living dotat cu canapea extensibila de 2 persoane, baie proprie cu cabina de dus, TV cablu, telefon, balcon), 12 camere matrimoniale (baie cu cabina de dus, TV cablu, balcon), 4 camere twin (baie cu cabina de dus, TV cablu, balcon), 2 apartamente (fiecare apartament are cate 2 camere matrimoniale cu baiproprii, TV, telefon). Alte informatii Restaurantul are o capacitate de 150 de locuri, avand o bogata oferta culinara si un larg sortiment de bauturi menit sa satisfaca cele mai exigente gusturi.