Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cornelia Deluxe Residence


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cornelia Deluxe Residence este o proprietate care se află în Bansko și oferă piscină interioară și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele luminoase de la Cornelia Deluxe Residence sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră oferă cană-fierbător și mașină pentru prepare cafea sau ceai. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Unele camere au balcon cu vedere la munte. În camere există baie cu cadă sau duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată, inclusiv cu ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Cornelia Deluxe Residence oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon. Pentru cei care doresc să ia masa în natură, Cornelia Deluxe Residence pune la dispoziție o zonă de picnic.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. În cadrul proprietatății există piscină interioară pentru lunile mai reci sau pentru zile toride unde oaspeții se pot relaxa în voie.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sofia, situat la o distanță de 93 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Cornelia Deluxe Residence sunt: Telescaun Bansko - 6,0 km, Stațiunea Bansko - 6,4 km, Vihren Peak - 10,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Facilitati

Bar
Seif
Restaurant
Lift
Cameră pentru bagaje
Tenis de masă
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Meniu bufet
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Foehn
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Baie cu aburi
Parcare la proprietate
Apartamente
Tururi de mers pe jos
Vedere la munte
Saună
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Pardoseală de lemn sau parchet
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Curățenie în cameră - zilnic
Mașină de cafea
Baie cu cadă sau duș
Sală de conferințe - cu plata
Fierbător
Masă
Ustensile de bucătărie
Zonă de luat masa
Piscină interioară încălzită
Articole de toaletă gratuite
Mic dejun în cameră
Zonă de picnic
Chicinetă
Telegondolă - la 6 km

Locatie