Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Bohemia este situat in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau. Facilitati hotel: receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, ticket point (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap. Facilitati camere: baie cu cabina de dus, uscator de par, produse de cosmetica, televiziune prin cablu, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere camere:
baie cu cabina de dus, uscator de par, produse de cosmetica, televiziune prin cablu, telefon, minibar, internet wireless.
Descriere facilitati:
receptie non-stop, restaurant, bar, terasa, seif, aer conditionat, sistem central de incalzire, camera de bagaje, check-in/check-out express, ticket point (cost suplimentar), serviciu de transfer aeroport (cost suplimentar), fax/copiator, sala de conferinta si evenimente (cost suplimentar), hotel pentru nefumatori, zona pentru fumatori, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, menaj zilnic, serviciu de calcatorie (cost suplimentar), curatatorie chimica (cost suplimentar), spalatorie (cost suplimentar), internet wireless gratuit, parcare gratuita. Hotelul dispune de 25 de camere, din care 1 cameră este destinată persoanelor cu handicap.
Locatie:
Hotel Bohemia este situat in apropierea garii si la 10 minute distanta de Aeroportul George Enescu Bacau.