Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

CLUBUL KARO este situat la marginea orasului Bacau la doar zece minute de centrul orasului;

Cunoscut si sub numele " HANUL DINTRE VII" , HOTELUL KARO are o pozitie privilegiata ce ofera o priveliste panoramica a Bacaului si imprejurimilor.

Finalizat in octombrie 2008 CLUBUL KARO este un univers definit prin eleganta si confort, loc destinat celor ce apreciaza sreviciile de calitate.



Locatia are capacitatea de a acomoda pina la 34 de persoane astfel:




1 apartament/suita cu doua camere -max 4 pers


3 camere duble cu canapea extensibila -max 4 pers/camera


9 camere duble -max 2pers/camera


Facilitati:


Baie, aer conditionat, incalzire prin centrala proprie, LCD, cablu tv, telefon, wireless internet gratis, card acces sint doar citeva din dotarile fiecarei camere din HOTEL KARO.

PARCAREA securizata este iluminata pe timpul noptii si pazita non stop;






Cu o capacitate maxima de 200 de locuri RESTAURANTUL KARO poate fi modulat/compartimentat printr-un perete amovibil in doua sali de 40 respectiv 160 locuri; astfel, in locatia noastra se pot organiza simultan evenimente distincte in fiecare din cele doua sali dar pot fi unite daca se doreste aceasta.



Intr-o ambianta eleganta in RESTAURANTUL KARO puteti servi in intimitate meniuri clasice a-la-carte sau puteti propune bucatele dumneavoastra indragite pentru evenimentele festive

In zilele calde terasa poate primi pina la 150 de oaspeti ce se vor delecta cu bunatatile casei.

Sub nucul secular ce acopera mare parte din terasa pot avea loc petreceri de neuitat.

CONFERINTELE si SEMINARIILE pot fi gazduite in oicare din din cele doua sali ale restaurantului in functie de numarul de participanti