Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Hotel Vital


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Vital este situat in Baile Felix, intr-o zon linistita a statiunii, cu vegetatie bogata.Camerele sunt concepute pentru a rspunde tuturor cerintelor de confort. Dispun de paturi twin, baie proprie, dulap spatios cu rafturi, sertare si zona umerase. De la balconul camerei se poate admira peisajul ce inconjoara ocrotitor locatia.
2 piscine exterioare deschise pe tot parcursul anului din care una este dedicata copiilor. .Umbrela si sezlongurile le oferim noi, in limita locurilor disponibile. Sauna uscata poate fi una dintre cele mai bune metode de relaxare si rasfat din lume, cu multiple efecte benefice asupra corpului si a mintii. In salina - aerosolii din sare uscata, administrati sunt folositi pentru tratarea bolilor sistemului respirator precum raceala si gripa, alergii, astm, bronsita, fibroz chistica, infectii ale sinusurilor, sinuzita, rinita, guturai si emfizem.