Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort

   Baile Felix, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat aproape de liziera pdurii, n preajma lacurilor cu lotui sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spaiu dttor de vitalitate i de echilibru.

Filozofia hotelului se bazeaz pe principii cheie ale ospitalitii, Lotus Therm Spa&Luxury Resort impresionnd prin valoarea i atenia oferit clienilor si. Cu o capacitate de 180 camere i 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabiliti, 39 apartamente standard, 8 suite i 6 apartamente speciale a VIP, Honeymoon, Gold, Blue), Lotus Therm Spa&Luxury Resort este cel mai spectaculos hotel din regiunea de vest a rii. Etajul 7 al hotelului este alctuit exclusiv din apartamentul VIP, care are teras proprie. n zona recepiei Lotus Therm Spa&Luxury Resort v ntmpin Crystal Caf - modern i ospitalier - este un bar de zi destinat ntlnirilor formale i informale.

Aquapark Felixarium a relaxarea i distracia se ntlnesc ntr-un concept acvatic surprinztor

Cu o investitie de aproape 30 de milioane de euro, Lotus Therm Spa&Luxury Resort include un aquapark inedit, unic n Romnia. Felixarium este construit i proiectat la cele mai nalte standarde i ofer distracie i surprize, indiferent de vrst. 14 piscine interioare i exterioare cu recirculare i ap termal, jacuzzi, peteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saun i camer de ghea. ns, atracia principal rmne cupola retractabil de deasupra piscinelor interioare care las la vedere un impresionant spectacol celest, diurn sau nocturn.

Lux i excelen n domeniul serviciilor de balneologie i SPA

Centrul de tratament balnear si SPA, Nelumbo Med-SPA, este perfect conectat cu hotelul de 5 stele pentru c intimitatea oaspetilor notri este suprem. Centrul dispune de cele mai variate servicii i terapii: hidroterapie, mpachetri i bi cu namol, mpachetri cu parafin, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu ap termal, cosmetic, saune i o fntn cu ghea pentru curajoii care vor s se rcoreasc. Apele termale din Bile Felix sunt cele mai curative i apreciate din regiune, avnd proprieti miraculoase pentru majoritatatea afeciunilor aparatului locomotor.

Tehnologie de ultim generaie n recuperare a TECAR TERAPIA - n cadrul centrului Nelumbo Med-SPA se afl unicul aparat din regiunea de Nord-Vest a Romniei.



ATENTIE - HOTELUL NU DISPUNE DE PATURI SUPLIMENTARE!!!

Apartamentul (1 sau 2 persoane) este format dintr-o camera cu pat matrimonial si o

camera de zi , care comunica intre ele.
Suita este formata din doua camere care comunica intre ele , fiecare cu pat matrimonial a

maxim 4 persoane.


Pachetul SPA Weekend 2 zile (2 proceduri SPA/zi)

Contine:

1. Masajul Fantasy for you (de relaxare). O multitudine de tehnici orientale combinate intr-o

singura sedinta de terapie. Elibereaza stresul fizic si psihic in doar o singura sedinta. Durata: 20

minute.

2. O baie cu uleiuri esentiale SAU o baie cu lapte si scortisoara. Durata: 20 minute.

Pachetul SPA de 5 zile (2 proceduri SPA/zi)

Contine:

1. Masajul Fantasy for you (de relaxare). O multitudine de tehnici orientale combinate intr-o

singura sedinta de terapie. Elibereaza stresul fizic si psihic in doar o singura sedinta. Durata: 20

minute.

2. O baie cu uleiuri esentiale SAU o baie cu lapte si scortisoara. Durata: 20 minute.

Procedurile SPA se efectueaza de luni pana duminica.